Statia de betoane este de vanzare

Pentru mai multe detalii sau informatii va rugam sa ne contactati la telefon 0755 77 55 00 sau pe email la office@sporeacom.ro .

LIEBHERR - Staţia de betoane SPOREA

Staţia de betoane este complet automatizată, coordonată de un computer cu funcţii multiple inclusiv statistică: şarje, clienţi, reţete beton cu posibilitatea de tipărire a tuturor datelor de mai sus, inclusiv compoziţia fiecărei şarje în parte.

Sistemul de cântărire este cu celule HLC şi procesor pe puncţii cu eroare combinată mai mică de 0,04% şi eroare de stabilizare de 0,06%, întregul sistem fiind digital, cu autotarare şi compensator de proces, eroarea umană este exclusă.

Staţia are certificat de comformitate SRAC - CERTSERV Nr.635/05.08.2009.

Betoanele livrate sunt însoţite de toate actele de livrare şi de declaraţia de conformitate.

Se asigură toate analizele în vigoare prin laboratorul propiu atestat GR. II ISC.

Laborator de gradul II

Laboratorul SC SPOREA COM SRL este un laborator autorizat de către Inspectoratul de Stat în Construcţii ca Laborator de încercări grad II, care ne permite să executăm în condiţii optime încercări de laborator de tip fizico-mecanic pentru profilele: MBM (materiale pentru betoane şi mortare) şi BBaBp (beton, beton armat şi beton precomprimat). Acesta funcţionează în conformitate cu cerinţele standardului SR EN ISO/CEI/17025:2007 cu personal autorizat de M.L.P.T.L. pentru construcţii civile şi industriale. Firma a adoptat un sistem al calităţii în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001.

Oferim încercări fizico-mecanice prin deplasarea laboratorului mobil şi a personalului autorizat. Testăm materialele de construcţie prin încercări distructive (in situ): determinări beton proaspat (prelevare beton proaspăt, determinare consistenţă, determinarea aer oclus, păstrare epruvete în condiţii standard, densitate beton proaspăt). 

Laboratorul dispune de aparatură de înaltă performanţă de ultimă generaţie, deservită de personal instruit şi autorizat. Aparatura este de fabricaţie 2009, realizată de firme de prestigiu în domeniu: ELE International - Anglia, Infra Test-Germania, Precisa, Filtra - Spania, Form Test.

Laboratorul funcţionează într-o clădire nouă, utilată cu toate utilităţile, în care sunt asigurate toate condiţiile de mediu şi confort. Este alcătuit din trei săli spaţioase: pentru stocarea şi pregătirea probelor supuse încercărilor, înainte şi după încercare, o sală pentru efectuarea încercărilor şi o sală pentru înregistrări, prelucrarea datelor şi arhivare.

Încercări pe beton proaspăt:

Încercări iniţiale
Eşantionare
Încercări de tasare
Determinarea conţinutului de agregate fine
Densitate
Determinarea începutului de priză
Determinarea temperaturii betonului proaspăt
Conţinut de aer
Metoda prin presiune
 

Încercări pe beton întărit:

Pregătirea şi conservarea epruvetelor pentru încercări de rezistenţă
Rezistenţa la compresiune a epruvetelor
Adâncimea de pătrundere a apei sub presiune
Densitatea betonului întărit
Determinarea rezistenţei la îngheţ-dezgheţ

 

 

Materiale pentru betoane şi mortare: Agregate

Coeficient de formă
Conţinut de humus
Eşantionare probe de agregate
Granulozitatea sorturilor de agregate
Determinarea conţinutului de particule fine
Părţi levigabile
Rezistenţa la îngheţ-dezgheţ
Umiditate
Determinarea masei volumice în vrac
 

Materiale pentru betoane şi mortare: Ciment

Stabilitate
Starea de conservare
Timp de priză
Determinarea fineţii
Confecţionare epruvete mortar de ciment
Rezistenţa la compresiune